Κωνσταντίνος Κοττάς

Ο  Κωνσταντίνος Κοττάς  γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την φωτογραφία, την αρθρογραφία, την διηγηματογραφία και τη ζωγραφική, κυρίως ως δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου.

Διατέλεσε μέλος της συντακτικής ομάδας της σχολικής εφημερίδας «ΕστιάΖΩ» του 7ου Λυκείου Νέας Σμύρνης στο οποίο και φοιτούσε ενώ συμμετείχε σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς αποσπώντας τις κάτωθι διακρίσεις :

1) Εν έτει 2009 : τιμητική διάκριση στον Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών με το διήγημά του «Τι θα πάρεις μαζί σου Τερέζα;».
2) Εν έτει 2010: πρώτο πανελλήνιο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Λογοτεχνικών Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών με το διήγημά του «Τσίλι».
3) Εν έτει 2010: τρίτο πανελλήνιο βραβείο στον Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της λογοτεχνικής ομάδας «Ιδεόπνοον»  και του λογοτεχνικού περιοδικού «Πνοές Λόγου και Τέχνης» με το διήγημά του «Τι θα πάρεις μαζί σου Τερέζα;»

Ανήκει, επίσης, στην συντακτική ομάδα του φοιτητικού περιοδικού «Καλειδοσκόπιο», ενώ είναι επίσημο μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, λόγω της διάκρισής του σε διαγωνισμό του εν λόγω συλλόγου.

Έργα : Τσίλι
Μέριλυν 3000
Λευκή Σταχτοπούτα